U kunt de nieuwe voorraad lijst downloaden
U kunt de nieuwe voorraad lijst downloaden Het verkoop seizoen is weer van start gegaan! De voorraad is geteld. U kunt onze nieuwe voorraadlijst weer downloaden. We hopen op goede samenwerking komend seizoen!  
Uitbreiding pottenveld
Uitbreiding pottenveld Momenteel word ons nieuw aangelegde pottenveld vol gezet. Wij telen voornamelijk zwaardere bomen in container. Heeft u interesse in een lijst van beschikbare bomen in container, neem dan contact met ons op.  
Uitnodiging "EXPO TCO"
Uitnodiging "EXPO TCO"Geachte relatie, Hierbij willen wij u uitnodigen om op D.V. 1/2 okt. EXPO TCO 2014 te bezoeken. Wij hopen u te ontmoeten in onze stand. Hartelijke welkom! Voor meer informatie www. treecentreopheusden.nl
Pottenveld
Op het moment word er hard gewerkt om het nieuw gerealiseerde pottenveld vol te zetten. Wij potten met name bomen van 14-16 en 16-18 bomen. Heeft u interesse in het assortiment wat wij aankomende zomer uit kunnen leveren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Verkoopseizoen van start
Verkoopseizoen van startU kunt onze nieuwe voorraadlijst downloaden. Niet gevonden wat u zocht, neem contact met ons op. We kunnen samen met onze collega kwekers, uw plant lijsten compleet maken.
Expo TCO
Expo TCOWij willen u hartelijk bedanken voor het bezoeken van onze stand! We hebben het als zeer prettig ervaren om u te ontmoeten en hopen op een prettige samenwerking in het komende seizoen!
Uitnodiging "EXPO TCO"
Geachte relate, Hierbij nodigen wij u uit om ons op D.V. 3/4 oktober te bezoeken tijdens de vakbeurs EXPO TCO. Voor alle informatie en etreebewijzen verwijzen we u naar www.treecentre opheusden.nl U kunt ons vinden in stand nummer 75. Wij hopen u te ontmoeten op D.V. 3 of 4 oktober!
Pottenveld
In het najaar hopen wij ons assortiment uit te breiden met het aanleggen van een pottenveld. Dankzij het pottenveld kunnen wij u ook in de zomer van dienst zijn met de levering van bomen. Volg hier binnenkort de ontwikkelingen.